وزیران دارایی ۶ کشور عضو اتحادیه اروپا بار دیگر خواستار وضع مالیات سراسری اتحادیه اروپا بر سود مازاد شرکت‌های نفتی در بحبوحه افزایش قیمت سوخت شدند.
وزیران دارایی آلمان، پرتغال، اسپانیا، اتریش، ایتالیا و لهستان خواستار اتخاذ رویکردی مشترک برای مالیات‌گیری از سودهای افزایش‌یافته شرکت‌های نفتی در پی جهش شدید قیمت انرژی شدند.
این وزیران در نامه‌ای خطاب به وزیر دارایی ایرلند که کشورش در حال حاضر ریاست دوره‌ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، اعلام کردند: ما با یکی از بزرگ‌ترین شوک‌های عرضه در چند دهه اخیر مواجه هستیم و نارضایتی از افزایش هزینه‌های زندگی در سراسر جهان رو به افزایش است.
در این نامه آمده است اقداماتی که دولت‌ها تاکنون اتخاذ کرده‌اند، برای کاهش پایدار یا تثبیت قیمت انرژی برای خانوارها و کسب‌وکارها کافی نبوده است.
وزیران دارایی این کشورها تاکید کردند: بنابراین، به رویکردی مشترک نیاز داریم که تضمین کند کسانی که از این بحران سود می‌برند، سهم خود را در کاهش فشار بر عموم مردم پرداخت کنند.
آن‌ها خواستار ایجاد «چارچوبی در سراسر اتحادیه اروپا برای وضع مالیات بر سودهای مازاد» شدند و تاکید کردند که باید تجربه اجرای اقدامی مشابه در سال ۲۰۲۲ (۱۴۰۱ خورشیدی) مورد توجه قرار گیرد.
وزیران گفتند درس‌های به‌دست‌آمده از اقدام قبلی می‌تواند به تعیین سازوکارهایی برای گنجاندن موثرتر سودهای کسب‌شده شرکت‌های چندملیتی نفتی در خارج از کشور در مالیات بر سود مازاد کمک کند.
آن‌ها همچنین خواستار انتشار هرچه سریع‌تر نتایج یک مطالعه اروپایی درباره حاشیه سود پالایشگاه‌ها شدند و گفتند این نتایج می‌تواند مبنایی برای اتخاذ اقداماتی باشد که مانع سوء استفاده پالایشگاه‌ها از شرایط کنونی بازار انرژی شود.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را از طریق فرم زیر اسال نمایید

نظرسنجی

مارا دنبال کنید